Politika privatnosti

U ime Kreativni Slatkisi web prodaje“ (kreativnislatkisi.com) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika sajta.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Uz Vašu saglasnost, Vaši registrovani podaci mogu poslužiti u sledeće svrhe: Prikupljanje podataka o kupcu radi naplate i dostave proizvoda; Slanje promotivnih ponuda (akcije, promocije); Statistička analiza korišćenja sajta u cilju poboljšanja sadržaja i naše ponude; Podaci koji se priklupljaju u gore naznačene svrhe su: Ime, prezime, datum rođenja, pol, adresa, broj telefona, e-mail adresa IP adresa svakog pojedinog pristupa serveru.

Svi podaci koje dostavite biće zaštićeni u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Prilikom registracije sami birate Vaše korisničko ime (username) i lozinku (password), koje ćete koristiti za logovanje na našem sajtu kreativnislatkisi.com.

Kao registrovani korisnik odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste odredili prilikom registracije na sajtu. Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim putem obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu.

Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.