ISPORUKA

 
 Rok isporuke Nakon potvrđene porudžbine, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a. Period obrade porudžbine je najčešće 1 radni dan. Sve porudžbine poslate vikendom, obradićemo prvog radnog dana naredne nedelje. Od tog trenutka rok isporuke je 3-5 radnih dana. Isporuke se ne vrše vikendom i državnim praznicima.
 

DOSTAVA

Roba se dostavlja na području cele Srbije. Dostava se obavlja putem dostavne službe PostExpress. Troškove usluga PostExpress-a snosi Kupac. Za porudžbine preko 3000din droškovi dostave su besplatni. Kada se kupac odluči za plaćanje prilikom dostave, troškove isporuke naplaćivaće PostExpress prema važećem cenovniku kurirske službe, a biće uvećani za naknadu za prenos pošiljke (cena naručenih proizvoda) i prenos novca na račun Prodavca. Važeći PostExpress cenovnik Pošte Srbije pogledajte na sledećoj web adresi. (http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp)

Dostava se vrši u roku od 3-5 radnih dana od datuma otpreme pošiljke za teritoriju Srbije. Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, punu odgovornost preuzima dostavna služba, a Prodavac će biti izuzet od odgovornosti u vezi sa eventualnim odloženim pošiljkama, vremenom isporuke pošiljke i oštećenjima pošiljki nastalim tokom transporta.
 
Ukoliko kupac naručenu robu odbije da primi prilikom isporuke na željenu adresu, Online prodavac ima pravo da traži nadoknadu poštanskih i sopstvenih manipulativnih troškova. Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke i dostave.