Kreativni slatkisi logo beli krug

Upoznajmo se

Radionica Kreativni slatkiši bavi se dizajnom i izradom modli po Vašoj želji. Modle su pogodne za oblikovanje kolača, fondana, testa, gline i drugih masa za oblikovanje.

Izrada modli vrši se 3D štampom od biorazgradive PLA plastike koja je potpuno bezbedna za hranu. Modlice se održavaju isključivo ručnim pranjem toplom vodom i sapunicom (nikako u sudomašini). Temperadure preko 40C dovode do deformiteta modli.

Radionica poseduje više printera za 3D štampu i stalno rastemo i unapređujemo svoj rad.
 
Tu smo da svaku vašu zamisao sprovedemo u delo! Hvala na poverenju!
FAQ

Najčešća pitanja i odgovori

Za veličinu modle računa se veća stranica oblika (kod nekih oblika je to visina, kod drugih širina).

Veličina modle nije veličina samog alata već veličina dobijenog testa nakon sečenja. Dakle, ako je izabrana modla na primer 9 cm, i isečeno testo će biti 9cm.

Modle se izrađuju putem 3D štampe od PLA plastike. PLA ili poli(laktid) je biorazgradivi termoplastični poliester koji je proizveden od obnovljnih biljnih resursa. Ova bioplastika se uglavnom prozvodi od kukuruznog brašna ili ostataka šećerne repe. Potpuno je bezbedna za upotrebu u kućnim uslovima i sa hranom.

Modle prati toplom vodom i sapunicom.

Zbog svoje prirode biorazgradljivosti, modle se ne smeju prati u mašini za sudove, prelivati vrelom vodom, niti ih ostavljati blizu bilo kakvih izvora toplote. Temperatura veća od 50C moze dovesti do deformiteta plastike. Ne ostavljati ih potopljene u vodi preko noći jer može doći do razgradljivosti.

Da postignete najbolje rezultate, modle „pobrašnjavite“ pre korišćenja kako se ne bi lepile za testo. Za fondan možete koristiti šećer u prahu ili gustin za što bolje rezultate.

Da testo najbolje zadrži crtez pečata, najbolje je da je tvrđe teksture i/ili dobro ohlađeno pre pečenja. Ako je u pitanju fondan, dobro ga razmekšajte pre upotrebe.

Svaki naš pečat dizajniran je tako da ulazi u okvir modle i bude time odmah i centriran. Pritisnuti utiskivač, zatim postaviti sekač tako da se utiskivač nalazi unutar i pritisnuti da iseče oblik. Ukloniti sekač, a zatim ukloniti i utiskivač.

Ivice su optimalno tanke za lakše i precizno sečenje. Utiskivač ima dršku za jednostavnije vađenje iz testa.

Sekač daje konturu, njime isecate testo ili drugi materijal, dok utiskivač daje šaru, teksturu ili natpis unutar isečene konture.

Da, PR Kreativni slatkiši prihvata porudžbine firmi. Da biste dobili fakturu sa tačnim podacima Vaše firme, molimo popunite sva obavezna polja prilikom registracije ili naručivanja. Za saradnju B2B imate prava na 10% popusta za porudžbine preko 10.000din. Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem mail adrese info@kreativnislatkisi.com

Nakon što ste dodali i potvrdili proizvode u korpi, sistem Vam nudi opciju da unesete drugu adresu za isporuku Vaše porudžbine.

Naravno, dugogodišnje iskustvo sa personalizovanom izradom je iza nas. Javite nam se za realizaciju, radujemo se vašoj poruci.

Naravno da možete!

Svoju personalizovanu logo modlu možete poručiti putem našeg sajta OVDE.

Na ovoj stranici, sve što treba da uradite je da izaberete veličinu i oblik koji želite, obavestite nas o veličini kolačića na kojem će se koristiti i otpremite visokokvalitetnu sliku vašeg logotipa. Nemojte otpremati slike slabog kvaliteta ili nejasne slike (to uključuje i screenshot).

Vreme izrade je od 5-7 radnih dana. Porudžbine se šalju čim se izrade. Ukoliko vam je potrebno da stignu određenog datuma, pišite nam u napomeni pri završetku kupovine.

Da pratite status svoje porudžbine potrebno je da imate registrovan nalog na prodavnici. Logovanjem na nalog imate uvid u status porudzbine i broj za prećenje pošiljke na portalu PostExpress.